Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مدیرعامل سابق بانک سرمایه ۱.۵ میلیارد تومان دستمزد دریافت کرده است» این خبری است که در جلسه دادگاه وی عنوان شد. اگر این مبلغ را با میانگین حقوق کارکنان دولت و سیستم بانکی مقایسه کنیم مشخص می‌شود که وی به جای ۷۵۰ کارمند حقوق دریافت کرده است.

در سومین جلسه رسیدگی به اتهامات سه عضو سابق هیأت مدیره بانک سرمایه که روز گذشته در شعبه سوم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد، قاضی دادگاه با اشاره به حقوق و پاداش دریافتی توسط مدیرعامل سابق این بانک، به عدد شگفت‌انگیزی اشاره کرد که به تیتر بسیاری از رسانه‌ها تبدیل شد؛ «۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد تومان دستمزد».

در این جلسه، قاضی دادگاه خطاب به مدیرعامل سابق بانک سرمایه گفت: «شما از سال ۹۲ همچنان ماندید و می‌دانستید که اشتباه کردید. وقتی یک و نیم میلیارد تومان دستمزد می‌گیرید و دوبی می‌روید و در هیأت مدیره‌های مختلف بودید نتیجه این می‌شود. نتیجه چند شغله بودن ناشی از این است»، هرچند که متهم در ابتدا از این مسئله ابراز بی‌‌اطلاعی کرد اما با یادآوری قاضی دادگاه مجبور شد اعتراف به دریافت چنین مبلغی بکند و در عین حال بگوید: «خیلی سال‌ها کار می‌کردم و حقوق نمی‌گرفتم. پاداش را منزل نبردم و در بین کارمندان تقسیم کردم.» در همین هنگام قاضی مسعودی نیز به کنایه گفت: «همه مسئولانی که ما محاکمه می‌کنیم متأسفانه افراد ضعیف جامعه‌اند!»

به گزارش اقتصاد۲۴، حال اگر حقوق و پاداش دریافتی مدیرعامل سابق بانک سرمایه که بالغ بر ۱.۵ میلیارد تومان اعلام شده را بر میانگین حقوق کارکنان بانکی یعنی دو میلیون تومان تقسیم کنیم به این نتیجه می‌رسیم آقای مدیرعامل سابق به جای ۷۵۰ کارمند بانکی حقوق دریافت کرده است.

در عین حال مدیرعامل متهم بانک سرمایه مدعی شده است مبلغ ۱.۵ میلیارد تومان دریافتی خود را بین کارکنان این بانک تقسیم کرده که در این میان خوب است بانک سرمایه پاسخ این سوال را بدهد که آیا چنین ادعایی صحت دارد یا خیر.

اقتصاد۲۴/ لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000C41 برچسب ها: تخلف ، بانک سرمایه ، اختلاس

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: تخلف بانک سرمایه اختلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۵۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری و وزیری نماینده دادستان در مجتمع قضائی امام خمینی (ره) به صورت علنی آغاز شد.

قاضی دهقانی با علنی اعلام کردن جلسه دادگاه گفت: پرونده‌ای مشتمل بر کیفرخواست واصله از دادسرای عمومی و انقلاب تهران در مورد اتهامات ۱۰۴ سرکرده گروهک منافقین و شخصیت حقوقی سازمان به دادگاه واصل شد که شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران طبق قانون در حال رسیدگی به این پرونده است.

قاضی بیان کرد: به کشورهایی که میزبان متهمان این پرونده هستند تذکر می‌دهیم، میزبانی از این متهمان برابر کنوانسیون‌ها بین المللی مبارزه با تروریسم جرم محسوب می‌شود و برخی از این کشورها مانند فرانسه نسبت به میزبانی متهمان این پرونده که متهم به اقدامات تروریستی و جنایت علیه بشریت هستند، تجدید نظر کنند و نسبت به استرداد آن‌ها مطابق اعلان قرمز صادر شده با سازمان‌های بین المللی همکاری کنند. همچنین مردم کشور آلبانی به دلیل اینکه میزبان متهمان این پرونده است، استرداد آن‌ها را به ایران را از دولت خود پیگیری کنند.

در ادامه قاضی از حکیم زاده وکیل شکات خواست تا در جایگاه قرار بگیرد.

در ادامه حکیم‌زاده وکیل شکات گفت: در در بازه زمانی سال ۱۳۴۴ تا ۱۳۵۰ که دوره جذب سازمان موسوم به مجاهدین خلق محسوب می‌شود، اعضای این سازمان متشکل از جوانان با تفکرات اسلامی و رویکردهای لیبرالی بود و در حوزه اعتقادی جزو گروه‌های اسلام‌گرا محسوب می‌شدند و اهداف مبارزاتی خود را مبارزه با طاغوت، ظلم و فساد رژیم پهلوی اعلام کرده بودند.

خبر در حال تکمیل است.

کد خبر 6098951

دیگر خبرها

  • شکایت مدیرعامل سابق استقلال از یک بازیکن
  • شکایت مدیرعامل سابق استقلال از بازیکن جنجالی
  • فیلم/ اژه‌ای: قاضی سرمایه تمام و کمال قوه قضاییه است
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • قاضی دهقانی: میزبانی از اعضای گروهک منافقین جرم محسوب می‌شود
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود